top of page
Oktober coverbillede (4).png

BLI PÅ GOTT HUMÖR OCH GÖR DIN SEMESTER ÄNNU MER ENERGISK.

Spara 20% på 1-14 dagars träning hos Local Fitness.

How to

DET TAR BARA 2 MINUTER ATT FÅ TILLGÅNG TILL GYMMET.

Spara 20% på 1-14 dagars utbildning med rabattkoden "24ferie1".

1

Först måste du besöka vår webbplats, www.localfitness.dk

2

Välj nu "Bliv medlem".

3

Välj nu vilket gym du vill träna på.

4

Nu måste du välja det alternativ som heter "Forudbetalt".

5

Här anger du rabattkoden "24ferie1" som gör att du sparar 20%.

6

Nu kan du registrera dig. Kom ihåg att du behöver dina egna uppgifter.

7

När du har registrerat dig måste du betala det återstående beloppet.

8

Nu kan du logga in på din profil och under "Adgang" ser du hur du använder dörrenheten.

*OBS din åtkomst är personlig. Det innebär att om du vill träna med någon måste de ha en giltig åtkomst. Om du köper en endagsutbildning är åtkomsten endast giltig den dag den köps, inte i 24 timmar.

"VARFÖR TRÄNA NÄR MAN ÄR PÅ VACATION?"

...Här är tre goda skäl!

24.png

Förbättrat humör och mer energi

Styrketräning har en uppiggande effekt och kan bidra till mer energi och ork. Det här kan vara ett ypperligt tillfälle att få en energikick. När de flesta åker till ett hotell eller semesterboende är det oftast för att koppla av, så det kan vara skönt med lite omväxling, och styrketräning är ett utmärkt sätt att få lite motion.

23.png

Håll dig i form

Många människor har en hälsosam och aktiv livsstil och tränar dagligen. Därför kan du med vårt smarta och enkla system komma in och träna i 1-14 dagar och ta en liten paus från din välförtjänta semester och göra något bra för dig själv. På så sätt blir det inte lika svårt att komma tillbaka i vardagen när semestern är slut. 

22.png

Helt enkelt för att det är kul!

Att gå till gymmet, även på semestern, kan vara ett roligt alternativ till de många attraktioner som säkert finns i den stad där du semestrar. Träning ger en känsla av glädje och kan vara en rolig och hälsosam aktivitet för familjen på semestern. Vi har plats för alla, och även barn är välkomna att delta.

SPARA 20% PÅ 1-14 DAGARS UTBILDNING MED RABATTKODEN

"24ferie1"

*Engångskostnad utan bindningstid och utan uppläggningsavgift eller liknande.

Design uden navn (75).png

Vem är Local Fitness?

Vi är en dansk fitnesskedja med för närvarande 26 center över hela Danmark. Du hittar oss främst på södra Jylland, men även i norr, på Fyn och till och med på vackra Bornholm.

Ett av våra kärnvärden är att vi har en stark känsla av sammanhållning och gemenskap, och vi har plats för alla.

Vi strävar alltid efter att ge våra kära medlemmar så mycket värde i sitt medlemskap som möjligt, vilket är anledningen till att vi har några funktioner som inte finns på andra fitnesskedjor i Danmark.

Bland annat har vi ett smart poängsystem som belönar våra medlemmar för deras aktiviteter i centren. Det kan vara allt från att bara dyka upp för att träna, gå med i klasser, använda den extra utrustningen och mycket mer. De kan använda dessa poäng som ett internt betalningsmedel hos oss för att använda t.ex. massagestolar, bastu, solarium och till och med för att betala för sitt medlemskap. Vi har också många andra funktioner som vår kundklubb, som gör det möjligt för våra medlemmar att få rabatter i olika butiker, webbshoppar, kliniker etc. Vi är också de enda i Danmark som har ett gruppabonnemang, vilket innebär att du sparar pengar ju fler som tecknar medlemskap tillsammans.

Våra medlemmar kan också, genom vårt smarta värvningssystem, värva sina vänner, familjemedlemmar och/eller kollegor och ge dem fantastiska introduktionsrabatter. Allt detta, och mycket mer, gör ett Local Fitness-medlemskap extremt värdefullt, trots den låga prislappen. 


Vi fokuserar på kundnöjdhet och flexibilitet, och utvecklar ständigt nya smarta funktioner att ge våra kära medlemmar.


Vi har också gjort det enkelt för alla att få tillgång under förbetalda perioder. Det är en effektiv lösning för dig som är bortrest under semestern, på semester, vill träna med en kompis från något av våra andra gym etc. Med ett förbetalt medlemskap kan du välja exakt den tidsperiod som passar dig bäst, utan några förpliktelser.


Vi ser fram emot att välkomna dig och önskar dig en riktigt bra träning.

VAR TRÄNAR DU IDAG?

Välj ditt närmaste center bland våra nuvarande 26 center.

Motion är roligt och alltid en bra idé!

Behöver du få upp pulsen?

Telefon x hånd.png
Samtale 2 (5).png
Samtale 1 (3).png
Samtale 3 (3).png

Du är mer än välkommen!

bottom of page